Siobhan Davies Dance Studio

This primary school building was refurbished and repurposed into Siobhan Davies Dance studio by Sarah Wigglesworth Architects back in 2005. After nearly 30 years the architects and charity are looking to review and upgrade the building and systems to reduce carbon emissions.

Etude were appointed to carry out a light touch retrofit strategy including a plan to decarbonise the gas fired heating system. Following a review of the building record information and a detailed visual site survey, we provided a concise and graphical report giving practical potential upgrades. The measures were categorised into simpler wins, first priority work and later packages that would be useful. We then advised and supported the charity leadership team on next steps and implementing the measures practically.

Back to projects list